Vegaaninen Banaanikakku
Voimakas suklaa- ja banaanikakku tehty kookosöljystä, kookossokerista ja saksanpähkinöillä!

3dl | Erikoisvehnäjauhoja |
1dl | Kaakaota |
1,5tl | Leivinjauhetta |
0,5tl | Suolaa |
1tl | Vaniljasokeria |
1dl | Kookossokeria |
0,75dl | Vaaleaa siirappia |
80g | Kookosöljyä |
2kpl | Kypsiä banaaneja |
1dl | Murskattuja saksanpähkinöitä |
1dl | Vettä |
100g | Tummaa vegaanista suklaata |
- Sekoita kuivat ainekset kulhoon, jauho, kaakao, leivinjauhe, suola, vaniljasokeri, kookossokeri ja saksanpähkinät.
- Lämmitä kookosöljy nopeasti mikrossa juoksevaksi, sekoita soseutettu banaani, siirappi ja vesi.
- Sekoita molempien kulhojen sisältö hyvin, sen jälkeen sekoita ne keskenään yhdeksi seokseksi.
- Laita seos piirakkavuokaan, joka peitetty leivinpaperilla, hakkaa suklaa karkeaksi ja ripottele pinnalle.
- Paista 175 asteisessa kiertoilmauunissa 26-28 minuuttia.
- Anna jäähtyä ja tarjoile vegaanisella jäätelöllä ja saksanpähkinöillä.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.