Viikuna-appelsiinichutney
Chutney on hillomainen lisuke, jota käytetään monesti intialaisten ruokien kanssa. Viikuna-appelsiinichutney soveltuu myös leiville ja keksien tai juustojen kera.

Ainesosat
| 4kpl | Tuore viikuna |
| 2kpl | Appelsiini |
| 1kpl | Keltasipuli |
| 3kpl | Tähtianis |
| 2kpl | Kanelitanko |
| 0,5tl | Suola |
| 1dl | Sokeri |
Annosta
Kategoriat
| Ruokalaji | Hillot Säilöntä Lisukkeet |
| Erikoisruokavalio | Gluteeniton Laktoositon Maidoton Kananmunaton Vegaaninen |
| Kausi | Arkiruoka |
| Kategoria | Resepti |
| Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
| Valmistusaika | Alle 30 min |
| Valmistustapa | Voidaan esivalmistella Sekoitettu Keitetty |
Tee näin:
- Mittaa kaikki muut ainekset (appelsiineista mehu puristettuna ja sipuli hienonnettuna) kattilaan paitsi viikunat.
- Hauduta miedolla lämmöllä siirappimaiseksi.
- Lisää lohkotut viikunat joukkoon ja sekoita hennosti.
- Säilö purkissa kylmässä.
Uusia ideoita. Uusia makuja. Reseptit, joita et halua ohittaa.
Löydä makuja, jotka yllättävät - kasvisreseptejä ja kauden vinkkejä, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskempaa. Kaksi kertaa kuussa, suoraan sähköpostiisi.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.




