Kasvisreseptit

Aasialainen marinoitu kurkku

Kaipaatko vaihtelua ruokapöytään, miten olisi aasialainen päivällinen? Aasialainen marinoitu kurkku on oiva lisuke muiden rinnalle! Kurkkua käytetään koko maailmassa ja tässä reseptissä se on maustettu aasialaisesti. Kokeile ihmeessä!
(3)
(626)
Tulosta
2kplNärpiön Vihanneksen kurkku
1kplNärpiön Vihanneksen punainen chili
1dlSoijakastike
0,5dlMirin
2rklGari
100gWakame merilevää
1ruukkuTuore korianteri
  1. Ota työlaudalle kaksi grillitikkua.
  2. Aseta kurkku tikkujen väliin.
  3. Leikkaa ensin 45 asteen kulmassa kurkkua 0,5 cm välein.
  4. Käännä kurkku ja leikkaa vaakasuoraan 0,5 cm välein.
  5. Grillitikut estävät leikkaamasta kokonaan kurkun läpi, jolloin kurkusta pitäisi tulla ”haitari”.
  6. Siivuta chili, hienonna gari sekä tuore korianteri ja turvota merilevä.
  7. Sekoita kulhossa keskenään muut ainekset.
  8. Hiero varovasti mausteseosta kurkkujen pintaan.
  9. Anna marinoitua.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(3)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.