San Marzano tomaattipinsa
Trendikäs pinsa mehukkailla tomaateilla - kyllä kiitos! Närpiön Vihannes San Marzano -tomaateista valmistettu pinsa hurmaa rapealla pohjallaan ja täyteläisellä kastikkeellaan.

Ainesosat
1pkt | Närpiön Vihannes San Marzano -tomaatteja |
2kpl | Närpiön Vihannes minipaprikaa |
2kpl | valmista pinsapohjaa |
3kpl | valkosipulinkynttä |
0,25dl | oliiviöljyä |
1prk | valmista pestoa (n. 190g) |
1kpl | ricottajuustoa (n. 250g) |
2kpl | burrata-mozzarellapalloa (á 125g) |
1pnt | basilikaa |
mustapippuria | |
suolaa |
Annosta
Tee näin:
- Laita uuni lämpenemään 230 asteeseen.
- Viipaloi tomaatit ja hienonna valkosipulinkynnet. Lisää kulhoon valkosipuli, öljy ja tomaattiviipaleet.
- Mausta hyppysellisellä suolaa sekä pippuria ja sekoita. Anna marinoitua hetken aikaa. Säästä kulhon pohjalle jäävä valkosipuliöljy pinsojen viimeistelyä varten.
- Sekoita pesto ja ricotta keskenään kastikkeeksi. Poista minipaprikoista kannat ja siemenet, leikkaa ne renkaiksi.
- Levitä pesto-ricottakastike pinsapohjille. Asettele päälle paprikarenkaat ja marinoidut tomaatit.
- Paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, kunnes pohjat ovat saaneet hieman väriä ja kasvikset ovat pehmenneet.
- Nosta kummankin valmiin pinsan päälle burrata-mozzarellapallo. Viimeistele basilikanlehdillä, marinoinnista ylijääneellä valkosipuliöljyllä ja rouhitulla mustapippurilla.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.