Avokadorieskat
Ruokaisampi välipala tai miksi ei lounaaksi

Ainesosat
| 4kpl | Perunarieska |
| 2kpl | Avokadoa |
| 1rkl | Oliiviöljyä |
| 1kpl | Limen mehu |
| 1tl | Suolaa |
| 1tl | Sokeria |
| 1dl | Ranskankermaa |
| 1ruukku | Korianteria |
Annosta
Kategoriat
| Ruokalaji | Välipalat Alkupalat Leipä |
| Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon |
| Kausi | Arkiruoka Juhla |
| Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
| Valmistusaika | Alle 30 min |
| Valmistustapa | Sekoitettu |
Tee näin:
- Halkaise ja poista avokadoista kivi.
- Kaavi hedelmäliha kulhoon.
- Lisää oliiviöljy, limemehu, suola, sokeri ja ranskankerma kulhoon.
- Painele haarukalla tasaiseksi.
- Sattumia saa jäädä.
- Paahda perunarieskat ja levitä avokadosekoitusta rieskojen päälle.
- Koristele tuoreella korianterilla.
Uusia ideoita. Uusia makuja. Reseptit, joita et halua ohittaa.
Löydä makuja, jotka yllättävät - kasvisreseptejä ja kauden vinkkejä, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskempaa. Kaksi kertaa kuussa, suoraan sähköpostiisi.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.







