Kasvisreseptit

Summerrolls

Tämä on tuore ja kylmä versio rasvaisista friteeratuista kevätrullista. Rulla täytetään kuten friteerattu kevätrulla kastettuun riisipaperiin mutta täytetään tuoreilla vihanneksilla ja mielellään esim. tuoreella mangolla!
(0)
Tulosta
Täyte
100gVermicelli-nuudeleita
300gVihanneksia, pieniksi suikaloituja
Esim. porkkanaa, valkokaalia, kevätsipulia, paprikaa, kesäkurpitsaa
1,5dlVettä kiehuvaa
1kplMango, kypsä
3rklSoijaa
2rklKasvisfondia
2tlScriracha, väkevä chilikastike
1rklSitruunaöljyä
Suolaa, valkopippuria
Riisipaperi
12-15kplRiisipaperia
  1. Täyte
  2. Laita vermicelli-nuudelit kulhoon ja hienoksi suikaloidut vihannekset toiseen kulhoon.
  3. Kaada kiehuvaa vettä sekä nuudeleiden että vihannesten päälle, anna vettyä n 3 minuuttia.
  4. Kaada vesi pois ja viilennä kylmän veden alla lävikössä ja anna veden valua pois.
  5. Kuori mango ja leikkaa suikaleiksi. Sekoita kaikki ainekset hyvin kulhossa.
  6. Mausta täyte suolalla ja valkopippurilla.
  7. Valmistele
  8. Kasta yksi riisipaperi kerrallaan lämpimässä vedessä noin 10-15 sekuntia.
  9. Jaa noin 1-1,5 dl täytteestä riisipaperille, taita alareuna sekä sivut täytteen päälle ja sen jälkeen rullaa niin tiukoiksi rulliksi kuin vain mahdollista.
  10. Toista ja tee yksi rulla valmiiksi kerralla.
  11. Tarjoile haaleana tai kylmänä esim. tuoreen korianterin ja makean chilikastikkeen kanssa.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.