Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja avokadolla, tomaatilla ja rosmariinilla buffettipöytään.

1kpl | Bataatti |
1rkl | Öljyä |
0,5tl | Suolaa |
1kpl | Avokado |
0,5tl | Yrttisuolaa |
0,25mm | Mustapippuria |
0,25mm | Chilijauhetta |
10kpl | Närpiön Vihanneksen Punaisia Helmitomaatteja |
1rkl | Auringonkuivattuja tomaatteja paloissa |
Tuoretta rosmariinia |
- Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
- Leikkaa bataatti 0,5 cm paksuiksi viipaleiksi ja levitä pellille jolla leivinpaperi.
- Valuta päälle öljyä ja suolaa. Paahda uunin keskiosassa 15 minuuttia.
- Murskaa sillä aikaa avokado haarukalla ja sekoita joukkoon yrttisuola, pippuri ja chilijauhe.
- Puolita helmitomaatit.
- Ota bataattiviipaleet uunista ja jaa avokadosose, tomaattipuoliskot ja paloja auringonkuivatuista tomaateista viipaleille.
- Laita päälle hiukan tuoretta rosmariinia.
- Tarjoile heti.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.