Kasvisreseptit

Bataatti-fetakasvispihvit

Suolainen feta ja makea bataatti ovat kyllä pettämätön yhdistelmä ja massasta saa tehtyä aikamoisen määrän kasvispihvejä. Mitä pienempiä, sitä helpompia paistaa ja pysyvät paremmin koossa. Oikeastaan parempi tehdä pihvimassa edellisiltana jääkaappiin mehevöitymään ja paistaa satsi seuraavana päivänä
(0)
(799)
Ainesosat
Tulosta
1kgbataattia
1kplmuna
100-150gfetajuustoa
suolaa ja mustapippuria
yrttejä esim. korianteria
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Pääruoat
Erikoisruokavalio
Gluteeniton
Kausi
Arkiruoka
Vaikeusaste
Helppo
Valmistusaika
Yli 60 min
Valmistustapa
Paistettu
Uunissa
Tee näin:
  1. Kääri bataatit folioon ja kypsennä 225-230 asteisessa uunissa n. 1 tunnin ajan kunnes kypsiä. 
  2. Jäähdytä, leikkaa bataatit kahtia ja kaavi "sisus" erilliseen kulhoon.
  3. Käytä survinta apuna ja hienonna massa, lisää kananmuna ja murusteltu feta.
  4. Mausta ja anna levätä jääkaapissa.
  5. Pyörittele massasta kostutetuin käsin pullia tai pihvejä, paista uunissa 220-asteessa n. 15 minuuttia tai paistinpannulla kaunis pinta ja laita uuniin vielä kymmeneksi minuutiksi.
HP
Kokkisi oli:Heli-Hannele PehkonenSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.