Kasvisreseptit

Bataatti-fetakasvispihvit

Suolainen feta ja makea bataatti ovat kyllä pettämätön yhdistelmä ja massasta saa tehtyä aikamoisen määrän kasvispihvejä. Mitä pienempiä, sitä helpompia paistaa ja pysyvät paremmin koossa. Oikeastaan parempi tehdä pihvimassa edellisiltana jääkaappiin mehevöitymään ja paistaa satsi seuraavana päivänä
(0)
Tulosta
1kgbataattia
1kplmuna
100-150gfetajuustoa
suolaa ja mustapippuria
yrttejä esim. korianteria
  1. Kääri bataatit folioon ja kypsennä 225-230 asteisessa uunissa n. 1 tunnin ajan kunnes kypsiä. 
  2. Jäähdytä, leikkaa bataatit kahtia ja kaavi "sisus" erilliseen kulhoon.
  3. Käytä survinta apuna ja hienonna massa, lisää kananmuna ja murusteltu feta.
  4. Mausta ja anna levätä jääkaapissa.
  5. Pyörittele massasta kostutetuin käsin pullia tai pihvejä, paista uunissa 220-asteessa n. 15 minuuttia tai paistinpannulla kaunis pinta ja laita uuniin vielä kymmeneksi minuutiksi.
HP
:Heli-Hannele Pehkonen
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.