Burrata-tomaattipasta
Burrata tekee jopa spagetista yleellisen. Burrata-tomaattipasta on oiva ruoka niin alku- kuin pääruuaksi. Burrata on mozzarellantapainen italiasta peruisin olevan juusto.
400g | Spagetti |
200g | Närpiön Vihanneksen Kirsikkatomaatti |
100g | Parmesanjuustoraaste |
1dl | Oliiviöljy |
3kpl | Valkosipulinkynsi |
2kpl | Burratta juusto |
0,5tl | Suola |
2tl | Sokeri |
0,5tl | Mustpippuri |
1ruukku | Tuore basilika |
- Keitä spagetti paketissa olevan ohjeen mukaisesti.
- Kuumenna kattila.
- Lisää joukkoon oliiviöljy ja valkosipuli.
- Kuullota pari minuuttia.
- Lisää joukkoon pilkotut tomaatit ja 2 dl vettä.
- Hauduta miedolla lämmöllä kastikkeeksi.
- Soseuta.
- Mausta suolalla, mustapippurilla ja sokerilla.
- Sekoita kastike kypsän pastan kanssa.
- Kasaa annoksiin ensin tomaattipastaa ja revi burrattajuustoa ja tuoretta basilikaa annoksien päälle.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.