Kasvisreseptit

Champinjones al ajillo

Todella pidetty ja klassinen tapas, makean kirpeät valkosipulin-, viinietikan- ja persiljanmakuiset herkkusienet! Ole ilmastotietoinen ja tee mielellään annos kotimaisista viljellyistä herkkusienistä!
(0)
Tulosta
400gTuoreita herkkusieniä
2kplSolo valkosipulia
3kplPieniä banaanisalottisipuleita
1dlBalsamiviinietikkaa
4rklOliiviöljyä
2kplKevätsipulia
3oksaaLehtipersiljaa
Sormisuolaa, valkopippuria
  1. Pese herkkusienet huolellisesti, jos ovat isoja niin leikkaa pienemmiksi paloiksi.
  2. Hienonna valkosipuli ja leikkaa sipuli viipaleiksi.
  3. Ruskista herkkusienet kuumassa oliiviöljyssä, kunnes pehmenevät hiukan ja saavat väriä.
  4. Kaada valkosipuli ja sipuli sekaan ja käännä pannulla.
  5. Kaada joukkoon sokeri ja kuullota mukana hetken, kaada sekaan balsamiviinietikka, vähän kerrallaan, jotta sekoittuu.
  6. Kuullota herkkusienet pannussa, kunnes neste on kiehunut pois, mausta valkopippurilla ja sormisuolalla.
  7. Tarjoilun yhteydessä ripottele päälle hienonnettua kevätsipulia ja lehtipersiljaa.
  8. Tarjoile esim hyvän leivän tai muiden tapas annosten kanssa!
JL
:Jens Lindstedt
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.