Fenkoli-tomaattipata
Tuhat rautaa tulessa ja tarvitset käsiäsi muuhun kuin ruuanlaittoon? Kokeile tätä!

3kpl | Fenkolia |
3-4kpl | Herkkusieniä |
2kpl | Keltasipulia |
6kpl | Kotimaisia kiinteitä perunoita |
400g | Tomaattimurskaa |
200g | Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia |
3kpl | Laakerinlehteä |
4kpl | Maustepippuria |
1rkl | Suolaa |
1rkl | Sokeria |
- Lämmitä tomaattimurska kattilassa.
- Lisää murskan joukkoon 3 dl vettä.
- Mausta suolalla ja sokerilla.
- Lisää joukkoon maustepippurit ja laakerinlehdet.
- Laita pilkotut ja lohkotut kasvikset uunivuokaan.
- Kaada tomaattiliemi kasvisten päälle.
- Kypsennä 150 C asteisessa uunissa 45-60 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.