Fenkoli-tomaattipata
Tuhat rautaa tulessa ja tarvitset käsiäsi muuhun kuin ruuanlaittoon? Kokeile tätä!

Ainesosat
3kpl | Fenkolia |
3-4kpl | Herkkusieniä |
2kpl | Keltasipulia |
6kpl | Kotimaisia kiinteitä perunoita |
400g | Tomaattimurskaa |
200g | Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia |
3kpl | Laakerinlehteä |
4kpl | Maustepippuria |
1rkl | Suolaa |
1rkl | Sokeria |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Pääruoat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon Maidoton Vegaaninen |
Kausi | Arkiruoka Joulu Juhla Kesä Satokausi Vappu |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | Yli 60 min |
Valmistustapa | Keitetty Uunissa |
Tee näin:
- Lämmitä tomaattimurska kattilassa.
- Lisää murskan joukkoon 3 dl vettä.
- Mausta suolalla ja sokerilla.
- Lisää joukkoon maustepippurit ja laakerinlehdet.
- Laita pilkotut ja lohkotut kasvikset uunivuokaan.
- Kaada tomaattiliemi kasvisten päälle.
- Kypsennä 150 C asteisessa uunissa 45-60 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.