Kasvisreseptit

Gratinoidut suippopaprikat

Paprikan maku yhdessä täytteiden kanssa ovat täydellinen yhdistelmä. Täytteellä joka on ruokaisa ja täyttävä näitä voi hyvinkin tarjoilla pääruokana. Nämä voit myös valmistaa grillissä.
(0)
(420)
Ainesosat
Tulosta
200gTuorejuusto makuna auringonkuivattutomaatti
150gKidneypapuja
1dlTäysjyväriisi
0,5tlSuola
1tlRouhittu mustapippuri
6kplNärpiön Vihanneksen suippopaprika
150gMozzarellajuusto
0,5ruukkuHerneverso
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Pääruoat
Alkupalat
Välipalat
Lisukkeet
Naposteluruoka
Erikoisruokavalio
Laktoositon
Gluteeniton
Kategoria
Resepti
Tuoteosastot
Paprikat
Vaikeusaste
Helppo
Valmistusaika
30-60 min
Valmistustapa
Keitetty
Sekoitettu
Uunissa
Tee näin:
  1. Keitä 1 dl riisiä paketin ohjeen mukaan.
  2. Lisää kulhoon tuorejuusto, kidneypavut, valutettu riisi, suola ja mustapippuri.
  3. Sekoita hyvin.
  4. Halkaise Närpiön suippopaprikat ja poista valkoinen osa sekä siemenet.
  5. Jätä kannat kiinni eli vihreä osa paprikasta.
  6. Lisää massaa halkaistuihin paprikoihin.
  7. Lisää päälle juustoraaste.
  8. Paahda paprikoita 225 C asteisessa uunissa n. 10–15 minuuttia, kunnes juusto sulanut ja ottanut hieman väriä.
  9. Asettele paprikat lautaselle ja koristele herneenversolla.
Kasvisreseptit.fi
Kokkisi oli:Kasvisreseptit.fiSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.