Kasvisreseptit

Gratinoidut suippopaprikat

Paprikan maku yhdessä täytteiden kanssa ovat täydellinen yhdistelmä. Täytteellä joka on ruokaisa ja täyttävä näitä voi hyvinkin tarjoilla pääruokana. Nämä voit myös valmistaa grillissä.
(0)
(273)
Tulosta
200gTuorejuusto makuna auringonkuivattutomaatti
150gKidneypapuja
1dlTäysjyväriisi
0,5tlSuola
1tlRouhittu mustapippuri
6kplNärpiön Vihanneksen suippopaprika
150gMozzarellajuusto
0,5ruukkuHerneverso
  1. Keitä 1 dl riisiä paketin ohjeen mukaan.
  2. Lisää kulhoon tuorejuusto, kidneypavut, valutettu riisi, suola ja mustapippuri.
  3. Sekoita hyvin.
  4. Halkaise Närpiön suippopaprikat ja poista valkoinen osa sekä siemenet.
  5. Jätä kannat kiinni eli vihreä osa paprikasta.
  6. Lisää massaa halkaistuihin paprikoihin.
  7. Lisää päälle juustoraaste.
  8. Paahda paprikoita 225 C asteisessa uunissa n. 10–15 minuuttia, kunnes juusto sulanut ja ottanut hieman väriä.
  9. Asettele paprikat lautaselle ja koristele herneenversolla.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.