Gratinoidut suippopaprikat
Paprikan maku yhdessä täytteiden kanssa ovat täydellinen yhdistelmä. Täytteellä joka on ruokaisa ja täyttävä näitä voi hyvinkin tarjoilla pääruokana. Nämä voit myös valmistaa grillissä.
200g | Tuorejuusto makuna auringonkuivattutomaatti |
150g | Kidneypapuja |
1dl | Täysjyväriisi |
0,5tl | Suola |
1tl | Rouhittu mustapippuri |
6kpl | Närpiön Vihanneksen suippopaprika |
150g | Mozzarellajuusto |
0,5ruukku | Herneverso |
- Keitä 1 dl riisiä paketin ohjeen mukaan.
- Lisää kulhoon tuorejuusto, kidneypavut, valutettu riisi, suola ja mustapippuri.
- Sekoita hyvin.
- Halkaise Närpiön suippopaprikat ja poista valkoinen osa sekä siemenet.
- Jätä kannat kiinni eli vihreä osa paprikasta.
- Lisää massaa halkaistuihin paprikoihin.
- Lisää päälle juustoraaste.
- Paahda paprikoita 225 C asteisessa uunissa n. 10–15 minuuttia, kunnes juusto sulanut ja ottanut hieman väriä.
- Asettele paprikat lautaselle ja koristele herneenversolla.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.