Kasvisreseptit

Gröna bönbiffar

Den ljuvliga gröna färgen gör att rätten är både en fröjd för ögat och för munnen.
(0)
(410)
Tulosta
250gGröna bönor, frysta
4kvistarBladpersilja
40gSurskorpor, hackade
2stVitlöksklyftor
0,5dlSkorpsmulor
10stBasilikablad
1stÄgg
Salt
Svartpeppar
Till servering:
Sesamolja
  1. Tina de gröna bönorna snabbt i varmt vatten, krama vätska ur dem.
  2. Sätt bönorna i en kutter/mixer tillsammans med bladpersilja, basilika, pressad vitlök, skorpsmulor, surskorpor, ägg och kryddor.
  3. Kör allt i mixern tills du har en rätt grovt gryning massa.
  4. Forma massan till fasta, ca 5cm runda bullar, platta ut till jämnstora biffar.
  5. Stek i smör eller olja tills du får en fin stekyta.
  6. Ringla gärna över lite sesamolja vid servering.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Jaa Pinterestissäi
Jaa Whatsappissa
Jaa sähköpostilla
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.