Helpot ja herkulliset linssipihvit
Nämä gluteenittomat linssipihvit sopivat aloittelevallekin (kasvis)kokkailijalle! Pihvit ovat helppoudestaan huolimatta herkullisia ja työvaiheet yksinkertaisia.

Ainesosat
2tlk | vihreitä linssejä |
2kpl | Sipulia |
1tl | valkosipulimurskaa |
2rkl | juustokuminaa |
1rkl | Korianteria |
0,5tl | Chilijauhetta |
1rkl | Hunajaa |
5dl | Vettä |
1,5dl | Riisijauhoja |
1kpl | kanamuna |
2kpl | kasvisliemikuutioita |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Pääruoat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton |
Kausi | Arkiruoka Joulu Juhla Kesä Satokausi Vappu |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | Yli 60 min |
Valmistustapa | Paistettu Voidaan esivalmistella |
Tee näin:
- Kuori, pilko ja paista sipulit pannulla
- Lisää pannulle valkosipulimurska
- Lisää muut mausteet paitsi hunaja
- Lisää linssit, kun sipulit ovat pehmentyneet
- Lisää vesi ja kasvisliemikuutiot
- Laita hella keskilämmölle ja kansi päälle
- Kun vesi on haihtunut, lisää hunaja
- Kaada linssiseos astiaan, lisää muna ja riisijauhoja niin paljon, että pihvit pysyvät kasassa
- Paista runsaassa öljyssä niin pitkään, että pinta ruskettuu.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.