Kasvisreseptit

Hotdog

Vegetaarinen gourmet-hotdog jokaiselle hyvän ruuan ystävälle!
(0)
Tulosta
Rakuunamajoneesi
2kplKananmunakeltuaista
1tlDijon-sinappia
2tlSitruunamehua
2,5dlRypsiöljyä
0,5Tuoretta rakuunaa
1,5tlKuivattua rakuunaa
Suolaa
Valkopippuria
Grillatut parsa:
12kplParsoja
2rklOliiviöljyä
0,5kplSitruunan mehu
1tlSokeria
Suolaa
Mustapippuria
  1. Rakuunamajoneesi:
  2. Erota kananmunan keltuaiset valkuaisista, laita keltuaiset kulhoon.
  3. Lisää dijon sinappia ja sitruunamehua, sekoita yhteen ja lisää öljyä ohuessa virrassa niin että keltuaiset ja öljy sitoutuvat ja sakenee majoneesiksi.
  4. Hienonna tuore rakuuna, lisää se ja kuivattu rakuuna.
  5. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
  6. Grillattu parsa:
  7. Pese ja leikkaa pois n 6cm alimmasta osasta parsaa.
  8. Aseta parsat lautaselle, kaada oliiviöljyä päälle, sitruunamehua, suolaa, pippuria ja sokeria.
  9. Grillaa kuumassa grillissä tai grillipannussa.
  10. Valmistelu:
  11. Lämmitä 6 kpl hotdogleipää, täytä 2:lla parsalla per leipä, nokareella rakuunamajoneesia sekä tuoreita salaattiversoja tai yrttejä.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.