Hunajaglaseerattua palsternakkaa ja piparjuuridippiä
Tarjoile palsternakat piparjuuridipin kanssa.

Ainesosat
| Palsteranakat | |
| 6-8kpl | Palsternakkaa |
| 3-4rkl | Hunajaa |
| 0,5dl | Rypsiöljyä |
| Suolaa | |
| Dippi | |
| 2dl | Majoneesia |
| 1dl | Crème Fraiche |
| 1pieni pala | Piparjuurta raastettuna |
Annosta
Kategoriat
| Ruokalaji | Naposteluruoka Alkupalat Lisukkeet Välipalat |
| Erikoisruokavalio | Gluteeniton Laktoositon |
| Kausi | Arkiruoka Halloween Joulu Juhla Kesä Satokausi Vappu |
| Vaikeusaste | Helppo |
| Valmistusaika | 30-60 min |
| Valmistustapa | Sekoitettu Uunissa |
Tee näin:
- Palsternakat
- Lämmitä uuni 175 asteeseen.
- Halkaise palsternakat pituus suunnassa.
- Laita kulhoon.
- Mausta suolalla, hunajalla ja rypsiöljyllä.
- Asettele palsternakat leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 15-20 minuuttia, kunnes pehmeitä ja kauniin ruskeita.
- Dippi
- Valmista piparjuuridippi sekoittamalla majoneesi ja ranskankerma.
- Raasta joukkoon piparjuurta oman maun mukaan.
Uusia ideoita. Uusia makuja. Reseptit, joita et halua ohittaa.
Löydä makuja, jotka yllättävät - kasvisreseptejä ja kauden vinkkejä, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskempaa. Kaksi kertaa kuussa, suoraan sähköpostiisi.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.







