Juures-paprikarösti
Tarjoilua varten rouhi mustapippuria ja hienonnettua lehtipersiljaa röstin päälle.

Ainesosat
2kpl | Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa |
4kpl | Kotimaisia kiinteitä perunoita |
1kpl | Palsternakka |
200g | Parmesaanijuustoa raastettuna |
1tl | Suolaa |
Mustapippuria myllystä | |
Tuoretta lehtipersiljaa | |
Rypsiöljyä, paistamiseen |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Pääruoat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon |
Kausi | Arkiruoka Juhla |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Alle 30 min |
Valmistustapa | Paistettu |
Tee näin:
- Sekoita keskenään raastetut juurekset ja suikaloidut paprikat.
- Mausta suolalla.
- Lisää parmesanjuusto.
- Lämmitä paistinpannu kuumaksi.
- Laita paistinpannulle tasainen kerros kasviksia.
- Paista rauhassa noin 5 minuuttia.
- Käännä rösti varovasti ja paista kypsäksi.
- Tarjoilua varten rouhi mustapippuria ja hienonnettua lehtipersiljaa röstin päälle.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.