Kasvisreseptit

Juurespyttipannu halloumilla

Perinteisen pyttipannu päivitetään astetta herkullisemmaksi maukkailla juureksilla ja suolaisella halloumijuustolla. Voit käyttää pyttipannuun myös muita mieleisiäsi juureksia.
(0)
Tulosta
1Halloumijuustoa
0,1kgjuureksia (esim. bataattia, porkkanaa ja palsternakkaa)
2rklmajoneesia
2rklRanskankermaa
1Valkosipulinkynsi
2tlSitruunamehua
Suolaa
Mustapippuria
3kplKananmunaa
Öljyä paistamiseen
  1. Kuori ja kuutioi juurekset noin 1 cm:n kuutioiksi. Kuutioi myös halloumijuusto.
  2. Kuumenna öljy pannulla ja paista halloumijuusto kullanruskeaksi. Siirrä syrjään odottamaan.
  3. Lisää pannulle öljyä ja paista bataatti- ja porkkanakuutioita noin 10 minuuttia. Lisää sitten palasternakkakuutiot ja jatka paistamista, kunnes juurekset ovat pehmenneet.
  4. Juuresten paistuessa valmista kastike sekoittamalla ainekset yhteen. Tarkista maku. Laita kastike jääkaappiin maustumaan, kunnes ruoka on valmis.
  5. Sekoita juuresten joukkoon halloumijuustokuutiot. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.
  6. Paista kananmunat tilkassa öljyä niin, että keltuainen jää aavistuksen valuvaksi.
  7. Tarjoa juurespyttipannu paistettujen kananmunien ja valkosipulilla maustetun majoneesikastikkeen kanssa.
v-
:vegeviettelys -blogi
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.