Juuresrisotto
Nopea ja maukas arkiruoka!

Ainesosat
2kpl | Naurista |
2kpl | Keltasipulia |
1kpl | Juuriselleri |
2kpl | Palsternakkaa |
200g | Mascarpone-juustoa |
100g | Parmesaanijuustoa raastettuna |
1ruukku | Lehtipersiljaa, hienonnettuna |
Oliiviöljyä | |
Suolaa | |
Mustapippuria |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Pääruoat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon |
Kausi | Arkiruoka |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Alle 30 min |
Valmistustapa | Keitetty |
Tee näin:
- Kuumenna iso kattila.
- Lisää oliiviöljy ja sipuli.
- Freesaa hetki.
- Lisää kuutioidut juurekset.
- Freesaa pari minuuttia.
- Lisää kattilaan vettä, jotta juurekset peittyvät.
- Hauduta miedolla lämmöllä juureksia kypsäksi.
- Juuresten ollessa kypsiä ja veden haihtuneen.
- Lisää joukkoon mascarponejuusto ja parmesanjuustoraaste.
- Sekoita tasaiseksi.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Lisää hienonnettu lehtipersilja joukkoon.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.