Kaalipata tofulla
Viikon klassikko vegaaniversiona!

Ainesosat
500g | Kaalia |
2kpl | Keltasipulia |
1kpl | Solo valkosipuli |
1dl | Ohrisuurimoa, esikeitettyä |
2rkl | Rypsiöljyä |
2rkl | Siirappia |
2rkl | Soijaa |
7dl | Vettä |
1kpl | Liemikuutio |
0,5tl | Suolaa |
180g | Tofua, esipaistettua |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Pääruoat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon Maidoton Vegaaninen |
Kausi | Arkiruoka BBQ Halloween Juhla Kesä Satokausi Vappu |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | Yli 60 min |
Tee näin:
- Leikkaa kaali suikaleiksi ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
- Kuullota vihannekset ja ohrisuurimo öljyssä, ohenna vedellä, siirapilla ja soijalla.
- Lisää liemikuutio, suola ja mustapippuri, hauduta 30 minuuttia.
- Lisää esipaistettu tofu ja anna poreilla vielä 5 minuuttia kansi päällä.
- Tarjoile keitetyn perunan ja hienonnetun ruohosipulin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.