Kaalipata tofulla
Viikon klassikko vegaaniversiona!

500g | Kaalia |
2kpl | Keltasipulia |
1kpl | Solo valkosipuli |
1dl | Ohrisuurimoa, esikeitettyä |
2rkl | Rypsiöljyä |
2rkl | Siirappia |
2rkl | Soijaa |
7dl | Vettä |
1kpl | Liemikuutio |
0,5tl | Suolaa |
180g | Tofua, esipaistettua |
- Leikkaa kaali suikaleiksi ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
- Kuullota vihannekset ja ohrisuurimo öljyssä, ohenna vedellä, siirapilla ja soijalla.
- Lisää liemikuutio, suola ja mustapippuri, hauduta 30 minuuttia.
- Lisää esipaistettu tofu ja anna poreilla vielä 5 minuuttia kansi päällä.
- Tarjoile keitetyn perunan ja hienonnetun ruohosipulin kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.