Karamellisoitu sipulipasta
Kokeile kermaista ja täyteläistä karamellisoitua sipulipastaa, joka valmistuu vain 30 minuutissa. Tämä arkeen täydellisesti sopiva pastaresepti yhdistää makeasti karamellisoituneet sipulit, tuoreet helmitomaatit ja samettisen kermakastikkeen – takuulla koko perheen suosikki. Erinomainen valinta sekä kiireisiin arki-iltoihin että rennolle viikonloppuaterialle.

Ainesosat
| 500g | bavette pastaa keitettynä |
| 5kpl | makeaa keltasipulia kuorittuna |
| 2rkl | ruokaöljyä |
| 4dl | ruokakermaa |
| 150g | punaisia helmitomaatteja |
| 150g | oranssisia helmitomaatteja |
| 1dl | hienonnettua lehtipersiljaa |
| 1-2tl | suolaa |
| 1tl | rouhittua mustapippuria |
| 1dl | tuoretta ruohosipulia hienonnettuna |
| 1dl | parmesaanijuustoa raastettuna |
Annosta
Tee näin:
- Suikaloi sipulit ja laita paistinpannulle ruokaöljyn kanssa.
- Ala paistamaan sipuleita. Anna sipulien karamellisoitua.
- Varo polttamista.
- Lisää pannulle ruokakerma, suola ja mustapippuri ja sekoita.
- Puolita tomaatit ja lisää lehtipersiljan kanssa kastikkeeseen.
- Lisää kastikkeeseen keitetty pasta ja sekoita.
- Tarjoile tuoreen ruohosipulin ja parmesaanijuustoraasteen kanssa.
Uusia ideoita. Uusia makuja. Reseptit, joita et halua ohittaa.
Löydä makuja, jotka yllättävät - kasvisreseptejä ja kauden vinkkejä, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskempaa. Kaksi kertaa kuussa, suoraan sähköpostiisi.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.







