Täytetty pinaattilettu
Onko lapsi tullut koulusta ja pyytänyt että tehdään pinaattilettuja mutta et ole koskaan kokeillut? Nyt on aika! Tässä resepti hätiin ja eikun valmistamaan!
4dl | Maito |
50g | Pinaatti, pakastettu |
2kpl | Kananmuna |
3dl | Vehnäjauho |
1tl | Suola |
1tl | Sokeri |
Öljyä paistamiseen | |
Tarjoiluun: | |
Ricottajuusto | |
Parmesanjuusto | |
Närpiön Vihanneksen kirsikkatomaatteja | |
Rucola |
- Mittaa tehosekoittimeen maito, pakaste pinaatti, kananmuna, vehnäjauhot, suola ja sokeri.
- Sekoita tasaiseksi.
- Kuumenna paistinpannu.
- Lisää pannulle oliiviöljyä ja taikinaa.
- Paista lettu vain toiselta puolelta.
- Ota lautaselle ja levitä letun päälle ricottajuustoa, parmesanjuustoa, kirsikkatomaatteja ja rucolaa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.