Kasvisreseptit

Täytetty pinaattilettu

Onko lapsi tullut koulusta ja pyytänyt että tehdään pinaattilettuja mutta et ole koskaan kokeillut? Nyt on aika! Tässä resepti hätiin ja eikun valmistamaan!
(3)
(790)
Ainesosat
Tulosta
4dlMaito
50gPinaatti, pakastettu
2kplKananmuna
3dlVehnäjauho
1tlSuola
1tlSokeri
Öljyä paistamiseen
Tarjoiluun:
Ricottajuusto
Parmesanjuusto
Närpiön Vihanneksen kirsikkatomaatteja
Rucola
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Pääruoat
Alkupalat
Välipalat
Erikoisruokavalio
Laktoositon
Kausi
Arkiruoka
Kategoria
Resepti
Tuoteosastot
Tomaatit
Vaikeusaste
Helppo ja nopea
Valmistusaika
Alle 30 min
Valmistustapa
Miksaamalla
Paistettu
Voidaan esivalmistella
Tee näin:
  1. Mittaa tehosekoittimeen maito, pakaste pinaatti, kananmuna, vehnäjauhot, suola ja sokeri.
  2. Sekoita tasaiseksi.
  3. Kuumenna paistinpannu.
  4. Lisää pannulle oliiviöljyä ja taikinaa.
  5. Paista lettu vain toiselta puolelta.
  6. Ota lautaselle ja levitä letun päälle ricottajuustoa, parmesanjuustoa, kirsikkatomaatteja ja rucolaa.
Kasvisreseptit.fi
Kokkisi oli:Kasvisreseptit.fiSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(3)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.