Kesäinen makaronisalaatti hunajapähkinöillä
Täyttävä monipuolisilla mauilla oleva salaatti jonka helposti ottaa vaikka piknikille mukaan. Lisukkeena grillijuhliin tai lounaaksi töihin. Resepti on yhtä raikas kuin miltä se kuulostaa. Ja proteiinirikkaat pähkinät antavat myös purutuntumaan annokseen.
Hunajapähkinät: | |
2dl | Cashewpähkinöitä |
0,5dl | Juokseva hunaja |
0,5tl | Suola |
Makaronisalaatti: | |
800g | Makaroni |
2dl | Kermaviili |
1ruukku | Tuore tilli |
2tl | Suola |
1tl | Rouhittu mustapippuri |
1nippu | Retiisi |
2kpl | Närpiön Vihanneksen San Marzano |
1kpl | Närpiön Vihanneksen kurkku |
- Hunajapähkinät:
- Kuumenna paistinpannu.
- Paahda pähkinöitä pannulla.
- Lisää pannulle hunaja ja suola, kun pähkinät ovat saaneet hieman väriä.
- Ota pähkinät pannulta pois jäähtymään.
- Makaronisalaatti:
- Keitä makaronit paketissa olevien ohjeiden mukaisesti.
- Anna makaronien jäähtyä.
- Sekoita kulhossa kermaviili, suola, mustapippuri ja hienonnettu tilli.
- Lisää joukkoon loput ainekset ja sekoita.
- Annostele tarjoilukulhoon.
- Lisää päälle hunajapaahdetut pähkinät.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.