Kesäkurpitsa-vuohenjuustopiirakka
On sitten juhla tai arki niin piirakka sopii aina! Suolainen piirakka on käytännöllinen vaihtoehto tarjottavaksi vieraille, koska se on usein helppo valmistaa etukäteen ja tarjoilla joko lämpimänä tai huoneenlämpöisenä. Monipuolinen ja herkullinen. Tarjoile salaatin kera niin saat ateriasta täyttävämmän.
1kpl | Suolainen piirakkapohja |
1kpl | Kesäkurpitsa |
300g | Närpiön Vihanneksen Favorino tomaatti |
300g | Vuohenjuusto |
3rkl | Juokseva hunaja |
2rkl | Nypittyjä rosmariininlehtiä |
2dl | Ruokakerma |
2kpl | Kananmuna |
1tl | Suola |
1tl | Rouhittu mustapippuri |
- Kaulitse piirakkapohja ohueksi ja asettele piirakkavuokaan.
- Esipaista piirakkapohjaa 180 C asteisessa uunissa 10 minuuttia.
- Asettele piirakkapohjan päälle vuohenjuustoviipaleet.
- Valuta vuohenjuustojen päälle hunaja ja ripottele rosmariininlehdet.
- Asettele seuraavaksi kehäksi vuohenjuustojen päälle kesäkurpitsa- ja tomaattiviipaleet.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.