Kasvisreseptit

Kesäkurpitsa-vuohenjuustopiirakka

On sitten juhla tai arki niin piirakka sopii aina! Suolainen piirakka on käytännöllinen vaihtoehto tarjottavaksi vieraille, koska se on usein helppo valmistaa etukäteen ja tarjoilla joko lämpimänä tai huoneenlämpöisenä. Monipuolinen ja herkullinen. Tarjoile salaatin kera niin saat ateriasta täyttävämmän.
(0)
(251)
Ainesosat
Tulosta
1kplSuolainen piirakkapohja
1kplKesäkurpitsa
300gNärpiön Vihanneksen Favorino tomaatti
300gVuohenjuusto
3rklJuokseva hunaja
2rklNypittyjä rosmariininlehtiä
2dlRuokakerma
2kplKananmuna
1tlSuola
1tlRouhittu mustapippuri
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Välipalat
Alkupalat
Pääruoat
Piirakat
Suolaiset leivonnaiset
Erikoisruokavalio
Laktoositon
Gluteeniton
Kategoria
Resepti
Tuoteosastot
Tomaatit
Vaikeusaste
Helppo
Valmistusaika
30-60 min
Valmistustapa
Uunissa
Voidaan esivalmistella
Tee näin:
  1. Kaulitse piirakkapohja ohueksi ja asettele piirakkavuokaan.
  2. Esipaista piirakkapohjaa 180 C asteisessa uunissa 10 minuuttia.
  3. Asettele piirakkapohjan päälle vuohenjuustoviipaleet.
  4. Valuta vuohenjuustojen päälle hunaja ja ripottele rosmariininlehdet.
  5. Asettele seuraavaksi kehäksi vuohenjuustojen päälle kesäkurpitsa- ja tomaattiviipaleet.
  6. Sekoita ruokakerma, kananmunat, suola ja jauhettu mustapippuri.
  7. Kaada sekoitus piirakkavuokaan.
  8. Paista 180 asteessa noin 20-25 minuuttia.
Kasvisreseptit.fi
Kokkisi oli:Kasvisreseptit.fiSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.