Kukkakaaliwingsit
Rapeat ja herkulliset kukkakaaliwingsit. Sopii niin naposteluun, buffapöytään kun pääruuaksikin. Jos yleisestikin pidät uppopaistetusta ja suuhusi sopii tulisempi ruoka niin näitä on pakko kokeilla! Lapsille sopivamman version saat käyttämällä miedompaa kastiketta ja jättämällä chilin pois.
2kpl | Kukkakaalia |
2dl | Tulinen siipikastike |
50g | Voita |
2kpl | Kananmuna |
3dl | Vehnäjauhoja |
4dl | Pankojauhoja |
2tl | Suolaa |
1ruukku | Tuoretta ruohosipulia |
2kpl | Närpiön Vihanneksen punainen chili |
- Poista kukkakaaleista kanta ja irrota nuput.
- Riko kananmunat kulhoon.
- Sekoita kananmunien rakenne rikki.
- Laita toiseen kulhoon vehnäjauhot ja kolmanteen pankojauhe.
- Laita kukkakaalinnuput ensin kananmunaan, sitten vehnäjauhoon, sitten uudestaan kananmuniin ja viimeiseksi pankojauheeseen.
- Kuumenna syväpaistoöljy 170 asteiseksi ja uppopaista kukkakaalinnuput kullanruskeiksi.
- Valuta siivilässä.
- Mittaa kattilaan tulinen siipikastike, kiehauta siipikastike ja lisää joukkoon koko ajan sekoittaen voi.
- Laita kukkakaalinnuput tarjoilukulhoon.
- Valuta päälle siipikastiketta.
- Koristele ruohosipulilla ja chilillä.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.