Kasvisreseptit

Kukkakaalitacot

Jotain pientä suolaista mutta ei aina haluaisi tarjota sitä samaa? Tässä on nyt oiva esimerkki miten saa jostain kovinkin tavallisesta ja perinteisestä jotain aivan erilaista ja mielenkiintoista! Terveellistä ja niin täynnä makua! Vesi nousee kielelle pelkästä ajatuksesta, nyt kokkaamaan!
(0)
(2)
Tulosta
Lisukkeet:
8kplTacokuori
1kplAvokado
1dlRanskankerma
1kplPunasipuli
100gNärpiön Vihanneksen snäxitomaatti
200Närpiön Vihanneksen kurkku
1dlTuore korianteri
1dlTomaattisalsa
1dlJuustokastike
Paahdettu kukkakaali ja pavut:
1kplIso kukkakaali
200gNärpiön Vihanneksen salkotaitepapuja
2rklOliiviöljy
1pssTacomausteseos
  1. Lämmitä uuni 200°C.
  2. Aseta pieniksi kukkakaalikukinnoiksi leikatut kukkakaalit ja salkotaitepavut (päät poistettuina) uunipellille ja sekoita oliiviöljy ja tacomausteseos kasvisten päälle ja sekoita hyvin.
  3. Paahda kasviksia uunissa 20-30 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita.
  4. Sekoita kasviksia paistamisen puolivälissä, jotta ne paahtuvat tasaisesti.
  5. Kokoa tacot asettamalla tacokuoret pystyyn ja täytä ne paahdetuilla kasviksilla.
  6. Lisää päälle kuutioitua avokadoa, ranskankermaa, hienonnettua punasipulia, viipaloituja Snäxi-tomaatteja, kuutioitua kurkkua, tomaattisalsaa, juustokastiketta ja hienonnettua korianteria.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.