Kukkakaalitacot
Jotain pientä suolaista mutta ei aina haluaisi tarjota sitä samaa? Tässä on nyt oiva esimerkki miten saa jostain kovinkin tavallisesta ja perinteisestä jotain aivan erilaista ja mielenkiintoista! Terveellistä ja niin täynnä makua! Vesi nousee kielelle pelkästä ajatuksesta, nyt kokkaamaan!
Lisukkeet: | |
8kpl | Tacokuori |
1kpl | Avokado |
1dl | Ranskankerma |
1kpl | Punasipuli |
100g | Närpiön Vihanneksen snäxitomaatti |
200 | Närpiön Vihanneksen kurkku |
1dl | Tuore korianteri |
1dl | Tomaattisalsa |
1dl | Juustokastike |
Paahdettu kukkakaali ja pavut: | |
1kpl | Iso kukkakaali |
200g | Närpiön Vihanneksen salkotaitepapuja |
2rkl | Oliiviöljy |
1pss | Tacomausteseos |
- Lämmitä uuni 200°C.
- Aseta pieniksi kukkakaalikukinnoiksi leikatut kukkakaalit ja salkotaitepavut (päät poistettuina) uunipellille ja sekoita oliiviöljy ja tacomausteseos kasvisten päälle ja sekoita hyvin.
- Paahda kasviksia uunissa 20-30 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita.
- Sekoita kasviksia paistamisen puolivälissä, jotta ne paahtuvat tasaisesti.
- Kokoa tacot asettamalla tacokuoret pystyyn ja täytä ne paahdetuilla kasviksilla.
- Lisää päälle kuutioitua avokadoa, ranskankermaa, hienonnettua punasipulia, viipaloituja Snäxi-tomaatteja, kuutioitua kurkkua, tomaattisalsaa, juustokastiketta ja hienonnettua korianteria.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.