Kasvisreseptit

Lasagne

Vielä yksi kotiäidin klassikoista jossa hiukan tulisuutta harissatahnasta ja ruokaisa täyteläisyys pavuista!
(0)
Tulosta
500gLasagnelevyjä, täysjyvä
100gJuustoraastetta
Papukastike
450gCannellinipapuja, keitettyjä
1kplPaprika
1kplKeltasipuli, iso
1kplSolo valkosipuli
0,33Oreganoa, tuoretta
0,5kplKesäkurpitsaa
1kplPorkkana
50gVoita tai öljyä
1kplLiemikuutio
4dlTomaattimurskaa
4dlVettä
2tlHarissatahnaa
2tlSuolaa
Juustokastike
6dlMaitoa, punaista
1kplLiemikuutio
1rklMaizena
0,5dlVettä
175gPizzajuustosekoitusta, raastettu
  1. Papukastike
  2. Aseta uuni 175 asteeseen.
  3. Huuhdo pavut ja anna veden valua pois.
  4. Hienonna paprika, sipuli, valkosipuli ja oregano.
  5. Kuori porkkana ja raasta yhdessä kesäkurpitsan kanssa jykevämmästä päästä.
  6. Kuullota kaikki vihannekset paistinpannulla voissa tai öljyssä.
  7. Kaada sekaan tomaattimurska, vesi, harissatahna ja suola.
  8. Anna kastikkeen poreilla n 10-15 minuuttia kunnes kastike kiinteytynyt kunnolla.
  9. Tee sillä välin juustokastike.
  10. Juustokastike
  11. Kiehauta maito lihaliemikuution kanssa.
  12. Sekoita maizena veteen ja sakeuta maitoseos.
  13. Lisää juusto ja kiehauta.
  14. Viimeistele
  15. Laita uunivuokaan vuorotellen lasagnelevyille papukastiketta ja juustokastiketta, juustokastikkeella aloittaen ja päättäen.
  16. Laita päällimmäiseksi juustoraaste.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.