Lätta bönbollar
Bönrulladerna passar ypperligt som lunch.

Ainesosat
2brk | Förkokata bönor (svart- och kidneybönor) |
3msk | Olivolja |
1msk | Citronsaft |
4st | Vitlöksklyftor, stora |
1tsk | torkad basilika |
1tsk | Chilipulver |
1tsk | Torkad rosmarin |
Dippsås | |
1dl | Turkisk youghurt |
1dl | Gräddfil |
1tsk | Dijonsenap |
Citronsaft | |
torkad basilika | |
Svartpeppar från kvarnen1. |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Pääruoat Välipalat Lisukkeet |
Erikoisruokavalio | Kananmunaton Gluteeniton |
Kausi | Juhla Satokausi Kesä Arkiruoka |
Vaikeusaste | Vähän vaativampi |
Valmistusaika | 30-60 min |
Valmistustapa | Voidaan esivalmistella Miksaamalla Uunissa |
Tee näin:
- Tillred dippsåsen allra först så att den får stå och dra i kylskåpet
- Skölj de förkokta bönorna noggrant.
- Hacka vitlöksklyftorna.
- Tillsätt alla ingredienser i en blender eller skål för stavmixer, kör till en slät smet.
- Värm ugnen till 200 grader.
- Rulla rullader av smeten.
- Rosta rulladerna i ungnen i ca 10 minuter.
- Servera med dippen och valfria tillbehör.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.