Kasvisreseptit

Lätta bönrullader

Bönrulladerna passar ypperligt som lunch.
(0)
Tulosta
2Förkokata bönor (svart- och kidneybönor)
3Olivolja
1Citronsaft
4Vitlöksklyftor, stora
1torkad basilika
1Chilipulver
1Torkad rosmarin
Dippsås
1dlTurkisk youghurt
1dlGräddfil
1Dijonsenap
Citronsaft
torkad basilika
Svartpeppar från kvarnen1.
  1. Tillred dippsåsen allra först så att den får stå och dra i kylskåpet
  2. Skölj de förkokta bönorna noggrant.
  3. Hacka vitlöksklyftorna.
  4. Tillsätt alla ingredienser i en blender eller skål för stavmixer, kör till en slät smet.
  5. Värm ugnen till 200 grader.
  6. Rulla rullader av smeten.
  7. Rosta rulladerna i ungnen i ca 10 minuter.
  8. Servera med dippen och valfria tillbehör.
AP
:Anne Pfitzner
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.