Linssibolognese
Pasta - arjen pelastaja, ei kuitenkaan sovi unohtaa että se sopii myös juhliinkin. Tässä reseptissä spagettia maustaa ihanat favorinotomaatit ja proteiinipitoiset sekä maukkaat belugalinssit.

500g | Spagetti |
3rkl | Oliiviöljy |
2kpl | Sipuli |
2kpl | Valkosipulinkynsi |
6kpl | Närpiön Vihanneksen favorino |
3dl | Belugalinssi |
400g | Tomaattimurska |
4dl | Vesi |
2tl | Suola |
2tl | Sokeri |
0,5tl | Mustapippuri |
1dl | Tuore persilja |
- Kuumenna iso kattila, tai paistinpannu.
- Lisää pannulle oliiviöljy, hienonnettu keltasipuli ja hienonnettu valkosipuli.
- Kuullota pari minuuttia.
- Lisää joukkoon kuutioidut favorinotomaatit ja belugalinssit.
- Kuullota vielä hetki.
- Lisää joukkoon seuraavaksi tomaattimurska ja vesi.
- Hauduttele miedolla lämmöllä linssit kypsäksi.
- Kun kastike on paksuuntunut, lisää joukkoon suola, sokeri, mustapippuri ja hienonnettu persilja.
- Keitä spagetti paketin ohjeiden mukaan ja tarjoile kastikkeen kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.