Lyttyperunoita ja tomaattia
Tietenkin! Lyttyperunat ja San Marzano -tomaatit voivat yhdistyä herkulliseksi ruuaksi. Vain muutama aines ja soveltuu niin arkeen kuin juhlaan.
1kg | Keitetty peruna |
4kpl | Närpiön Vihanneksen San Marzano tomaatti |
400g | Tomaattimurska |
2tl | Suola |
1tl | Mustapippuri |
2dl | Juustoraaste |
1ruukku | Tuore persilja |
- Keitä perunat.
- Esilämmitä uuni 180 C asteeseen.
- Mausta tomaattimurska suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
- Levitä tomaattikastike laakeaan uunivuokaan.
- Ota leivinpaperi ja laita keitetty peruna leivinpaperille.
- Taita toinen puoli leivinpaperia päälle ja murskaa käsin peruna litteäksi.
- Asettele murskatut perunat uunivuokaan.
- Viipaloi San Marzano tomaatit ja asettele viipaleita perunoiden päälle.
- Levitä lopuksi juustoraaste päälle.
- Paista uunissa noin 20-30 minuuttia.
- Ennen tarjoilua ripottele silputtua persiljaa päälle.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.