Maailman paras tomaattipasta
Valitse kotimaset makeat ja kypstät tomaatit, missä maku on super, niin saat mahtavan lopputuloksen.

Kastike | |
2kpl | Keltasipulia |
4kpl | Valkosipulinkynttä |
1rkl | Rosmariinia, hienonnettua |
2rasiaa | Kotimaisia kirsikkatomaatteja |
2dl | Vettä |
2rkl | Balsamiviinietikkaa |
1rkl | Hunajaa |
1tl | Fenkolinsiemeniä |
Merisuolaa | |
Mustapippuria myllystä | |
Pasta | |
400g | Kuivapastaa |
- Kastike
- Hienonna sipuli ja rosmariini, murskaa valkosipuli.
- Kuullota sipulit ja rosmariini pehmeiksi öljyssä.
- Lisää loput ainekset. Keitä kasaan, kastikkeeksi 20 minuutin ajan, murskaa tomaatit osittain kypsennyksen aikana, jotta lopputulos on mehevä ja seksikäs – sitoen pastan itseensä oivasti.
- Pasta
- Voi valita gluteenitonta tai leveitä riisinuudeleita (toimii pastana erinomaisesti
- Keitä pasta valmista paketin ohjeen mukaan ja sekoita kastikkeen joukkoon.
- Tarjoile välittömästi.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.