Kasvisreseptit

Metsäsienipasta

Pasta on nopea ja helppo vaihtoehto sekä arkeen että juhlaan. Suomalaiset ovat onnekkaita kun metsistämme löytyy syötäviä sieniä. Jos ei ole sienisesonki niin tähän voi käyttää säilykesieniä tai sulattaa niitä pakkasesta. Tämä kermaisa pasta on todella herkullinen ja purutuntumaa annokselle antaa myös kotimainen kurkku.
(2)
Tulosta
300gBavette pasta
300gSäilykesieni (tai reilu puoli litraa tuoreita)
1kplNärpiön Vihanneksen kurkku
2kplSipuli
50gVoi
2dlRuokakerma
100gRaastettu parmesan juusto
1tlSuola
0,5tlMustapippuri
1ruukkuTuore lehtipersilja
  1. Keitä pasta paketin ohjeiden mukaisesti kypsäksi.
  2. Kuumenna paistinpannu.
  3. Lisää pannulle voi, sienet, kurkku (halkaistu, koverrettu ja kuutioitu) ja sipuli (hienonnettu).
  4. Kuullota pari minuuttia.
  5. Lisää joukkoon ruokakerma, suola, mustapippuri ja parmesaanijuusto.
  6. Kiehauta ja keitä hetki, kunnes kastikemainen.
  7. Hienonna lehtipersilja ja lisää joukkoon.
  8. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(2)

SK
Sami Kulla
Hyvä resepti!

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.