Kasvisreseptit

Moussaka

Moussaka on niitä ruokia, joita kannattaa tehdä reippaasti kerralla. Tämä vain paranee jääkaapissa ja uudelleen lämmitettäessä.
(0)
Tulosta
2kplMunakoisoa
1kplKesäkurpitsa
200gKeitettyä perunaa
1kplKeltasipuli
1kplValkosipulinkynsi
1Murskattuja tomaatteja
1Punaisia linssejä, esikeitettyjä
1tlPizzamaustetta
5dlMaitoa
Ruokaöljyä
Maizenaa suurustamiseen
Suolaa
Pippuria
Juustoraastetta
  1. Laita uuni 200 asteelle.
  2. Viipaloi munakoiso ja ripottele suolaa päälle, anna seistä n. 15 min jotta liika vesi vetäytyy pois.
  3. Viipaloi keitetty peruna ja kesäkurpitsa.
  4. Pilko sipuli ja valkosipuli, freesaa ne ruokaöljyssä.
  5. Lisää pizzamausta ja murskatut tomaatit.
  6. Anna kiehua hetken, mausta suolalla ja pippurilla.
  7. Lisää viimeiseksi punaiset linssit.
  8. Keitä maito kattilassa, suurusta maizenalla. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
  9. Laita joka toinen kerros vihanneksia ja toinen kerros kastiketta uunivuokaan. Laita päällimmäiseksi juustoraastetta.
  10. Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia. Tarjoile hyvän fetajuustosalaatin kanssa.
BH
:Björn Helsing
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.