Pasta alla norma
Ravintolatasoinen ateria helposti perheelle tai vieraille. Tämä Pasta alla Norma on niin makurikas ja mehevä että voit hyvinkin tarjoilla paremmissakin juhlissa! Valmista kaveriksi itse tehtyä leipää tai osta patonkia jonka hiukan lämmität ennen tarjoilua niin ateria on täydellinen.
500g | Pasta |
2kpl | Närpiön Vihanneksen Munakoiso (iso) |
400g | Tomaattimurska |
2kpl | Valkosipulinkynsi |
1kpl | Sipuli |
50g | Kapris |
2dl | Valkoviini |
1nippu | Tuore basilika |
100g | Parmesan- tai pecorinojuusto |
1tl | Suola |
0,5tl | Mustapippuri |
Oliiviöljyä paistamiseen |
- Leikkaa keskikokoiset munakoisot noin 2 senttimetrin paksuiksi viipaleiksi.
- Kuumenna pannulla reilu määrä oliiviöljyä ja paista munakoisoviipaleet molemmin puolin kullanruskeiksi.
- Nosta pannulta talouspaperin päälle kuivumaan.
- Valmista seuraavaksi tomaattikastike kuumentamalla kattilassa 2 rkl oliiviöljyä ja lisäämällä sipuli, valkosipuli ja kaprikset kattilaan.
- Kuullota pari minuuttia.
- Lisää valkoviini ja keitä pari minuuttia.
- Lisää tomaattimurska ja anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 15-20 minuuttia, kunnes se on paksuuntunut.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Leikkaa paistetut munakoisot sormenpään kokoisiksi paloiksi ja lisää kastikkeeseen.
- Keitä pasta (penne, rigatoni tai spagetti) pakkauksen ohjeen mukaan.
- Valuta pasta.
- Sekoita pasta ja kastike keskenään.
- Annostele pasta lautasille ja ripottele päälle raastettua parmesan- tai pecorinojuustoa.
- Koristele annokset tuoreella basilikalla ennen tarjoilua.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.