Naanbrödspizza med grillad gruka

4st | Naanbröd |
4tsk | Crème Fraiche |
4tsk | Olivolja |
Flingsalt | |
Till servering: | |
2st | Frilandsgurkor |
Salt | |
1påse | Mozzarella |
1bägare | Pärltomater 200g |
Salladsskott, mimis | |
Olivolja |
- Bre på Creme Frâiche och olivolja på naanbröden, strö över lite flingsalt. Grädda i 4-5 minuter i ugn i 225 grader.
- Skär frilandsgurkorna på längden (går också att använda 1 st vanlig gurka), strö på lite salt och ringla över lite olivolja, stek i torr och het stekpanna, eller grilla gurkorna ca 2 minuter på varje sida.
- Toppa de varma naanbröden med grillad frilandsgurka, pärltomater, mozzarellaost och färska salladsskott.
- Vid behov ringla ännu över några droppar olivolja.
- Bjud som tilltugg, lunch eller på buffé.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.