Nokkosrisotto
Nokkosrisottoa varten voi käyttää tuoretta tai nokkosta. Kuullota 1 sipuli ja 3 kourallista risottoriisiä kattilassa. Lisää kauhallinen kerrallaan kasvislientä risottoon. Sekoita puuhakauhalla. Lisää kasvislientä aina kun neste alkaa haihtua. Loppuvaiheessa lisätään nokkonen ja vegaaninen parmesaani

Ainesosat
3-4Kourallista | Risottoriisiä |
1Yksi | Sipuli |
1 litra | kasvisliemi |
Nokkonen | |
1,5Dl | Parmesaania |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Pääruoat |
Erikoisruokavalio | Vegaaninen |
Kausi | Satokausi |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | 30-60 min |
Tee näin:
- Keitä 1 litra kasvislientä.
- Lisää toiseen kattilaan oliiviöljyn kanssa sipuli ja risottoriisi ja kuullota hetki.
- Tee risotto perusohjeen mukaan hämmentäen puukauhalla ja lisäämällä kauha kerrallaan kasvislientä.
- Loppuvaiheessa lisää nokkonen, vegaaninen parmesaanijuusto ja sekoittele vielä kasvislientä lisäten niin kauan että risotosta neste haihtunut pois kokonaan.
- Tarjoa valmis risotto tuoreen leivän ja viinin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.