Kasvisreseptit

Paahdettu maa-artisokkakeitto

Viileät kelit ovat loistavaa aikaa keitoille. Keitot ovat monipuolisia ja monesti niitä myös tehdään lämmitettäväksi. Maa-artisokan hieman pähkinämäinen ja makeahko maku on ravinteikas ja loistava aines keittoon. Kuten keitot yleisesti niiden valmistus kestää jonkin aikaa mutta todellakin sen arvoista ja senhän voittaa takaisin kun teet kahdeksi päiväksi samalla vaivalla. Paahdettu maa-artisokkakeitto on helppo, maukas ja sopii alkupalasta illalliseksi.
(2)
(201)
Tulosta
1kgMaa-artisokka
0,5dlRypsiöljy
1rklSuola
50gVoi
1lMaito
2dlKerma
  1. Kuumenna uuni 165 C asteeseen.
  2. Pese maa-artisokat.
  3. Levitä maa-artisokat leivinpaperoidulle uunipellille.
  4. Hiero maa-artisokkiin rypsiöljy ja suola.
  5. Paahda maa-artisokkia 30-40 minuuttia.
  6. Kunnes maa-artisokat ovat ruskistuneita ja kypsiä.
  7. Kuumenna iso kattila.
  8. Lisää kattilaan voi ja paahdetut maa-artisokat.
  9. Kuullota maa-artisokkia pari minuuttia.
  10. Lisää kattilaan maito ja ruokakerma.
  11. Kuumenna seos ja soseuta.
  12. Tarkista maku.
  13. Lisää tarvittaessa suolaa.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(2)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.