Paahdettu tomaattikeitto
Helppo ja maukas tomaattikeitto on aina varma valinta ruokapöytään. Tässä reseptissä vihannekset paahdetaan joka antaa erilaisen maun keitolle kuin keitetyt vihannekset. Lisämakua antavat myös suippopaprikat!
2kpl | Närpiön Vihanneksen suippopaprika |
400g | Närpiön Vihanneksen Favorino-tomaatti |
2kpl | Sipuli |
2kpl | Solo valkosipuleita |
2tl | Suola |
0,5dl | Oliiviöljy |
2dl | Valkoviini |
1tl | Mustapippuri |
1ruukku | Tuore basilika |
- Laita leivinpaperoidulle uunipellille paprikat, tomaatit, sipulit ja valkosipulit.
- Lisää kasviksiin oliiviöljy ja suola.
- Paahda 200 C asteissa uunissa 15-20 minuuttia.
- Kunnes kasvikset ovat saaneet hieman väriä.
- Siirrä kasvikset isoon kattilaan.
- Lisää valkoviini kattilaan.
- Lisää tarvittaessa vettä, jotta kasvikset peittyvät.
- Hauduttele miedolla lämmöllä kypsäksi.
- Soseuta.
- Tarjoilua varten revi basilikan lehtiä keiton päälle.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.