Kasvisreseptit

Panerad aubergin med tomatsås och ris

Aubergin passar utmärkt som biffar med tanke på sin fasta konsistens.
(0)
Tulosta
Auberginbiffar
1Aubergin, stor
Vetemjöl
1Ägg
100gEmmentalost, riven
Olja till stekning
Tomatsås
500gInhemska tomater
2Vitlöksklyftor
1Gul lök
Olivolja
Örter
2dlBasmatiris
  1. Auberginbiffar
  2. Skär auberginen i tjocka skivor och panera först med vetemjöl och sedan i ost-ägg blandningen.
  3. Stek biffarna i lite olja så att de får en fin färg och blir mjuka.
  4. Tomatsås
  5. Finhacka lökarna och fräs upp i lite olivolja och tillsätt de tärnade tomaterna.
  6. Koka ihop och smaksätt tomatsåsen med salt och vitpeppar samt örter.
  7. Servera med kokt ris och en god sallad.
BH
:Björn Helsing
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.