Kasvisreseptit

Panerad aubergin med tomatsås och ris

Aubergin passar utmärkt som biffar med tanke på sin fasta konsistens.
(0)
(629)
Ainesosat
Tulosta
Auberginbiffar
1stAubergin, stor
Vetemjöl
1stÄgg
100gEmmentalost, riven
Olja till stekning
Tomatsås
500gInhemska tomater
2stVitlöksklyftor
1stGul lök
Olivolja
Örter
2dlBasmatiris
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Pääruoat
Erikoisruokavalio
Kananmunaton
Kausi
Satokausi
Kesä
Arkiruoka
Vaikeusaste
Vähän vaativampi
Valmistusaika
Alle 30 min
Valmistustapa
Paistettu
Tee näin:
  1. Auberginbiffar
  2. Skär auberginen i tjocka skivor och panera först med vetemjöl och sedan i ost-ägg blandningen.
  3. Stek biffarna i lite olja så att de får en fin färg och blir mjuka.
  4. Tomatsås
  5. Finhacka lökarna och fräs upp i lite olivolja och tillsätt de tärnade tomaterna.
  6. Koka ihop och smaksätt tomatsåsen med salt och vitpeppar samt örter.
  7. Servera med kokt ris och en god sallad.
BH
Kokkisi oli:Björn HelsingSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.