Paprika-gnocchit
Teetkö miltei aina saman pastaruuan? Miten olisi kokeilla jotain muuta välillä? Tämä on värikäs ja maukas. Ja ihan yhtä nopea kun muutkin pasta-annokset valmistaa. Muistathan että kaupassa on nykyään todella kattava valikoima gluteenittomia pastavaihtoehtoja!

Ainesosat
| 500g | Gnocchi |
| 1kpl | Närpiön Vihanneksen suippopaprika |
| 1kpl | Punasipuli |
| 10kpl | Närpiön Vihanneksen Favorino tomaatti |
| 1rkl | Oliiviöljy |
| 0,5tl | Mustapippuri, rouhittu |
| 0,5tl | Suola |
| 1ruukku | Tuore basilika |
| 1dl | Rastettu parmesaanjuusto |
Annosta
Kategoriat
| Ruokalaji | Pääruoat Alkupalat Välipalat Pastat |
| Erikoisruokavalio | Maidoton Laktoositon Gluteeniton |
| Kategoria | Resepti |
| Tuoteosastot | Tomaatit Paprikat |
| Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
| Valmistusaika | Alle 30 min |
| Valmistustapa | Keitetty Paistettu |
Tee näin:
- Kiehauta gnocchit ohjeen mukaan ja valuta.
- Ruskista gnocchit pikaisesti paistinpannulla ja nosta sivuun.
- Lisää paistinpannulle pilkotut punasipuli, siivutetut Närpiön suippopaprika ja Närpiön Favorino tomaatit ja kuullota muutama minuutti.
- Lisää suola ja mustapippuri.
- Kaada sekaan gnocchit ja anna vielä maustua muutama minuutti.
- Viimeistele tuoreella basilikalla ja parmesaanilla.
Uusia ideoita. Uusia makuja. Reseptit, joita et halua ohittaa.
Löydä makuja, jotka yllättävät - kasvisreseptejä ja kauden vinkkejä, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskempaa. Kaksi kertaa kuussa, suoraan sähköpostiisi.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.







