Kasvisreseptit

Paprika-gnocchit

Teetkö miltei aina saman pastaruuan? Miten olisi kokeilla jotain muuta välillä? Tämä on värikäs ja maukas. Ja ihan yhtä nopea kun muutkin pasta-annokset valmistaa. Muistathan että kaupassa on nykyään todella kattava valikoima gluteenittomia pastavaihtoehtoja!
(0)
(115)
Tulosta
500gGnocchi
1kplNärpiön Vihanneksen suippopaprika
1kplPunasipuli
10kplNärpiön Vihanneksen Favorino tomaatti
1rklOliiviöljy
0,5tlMustapippuri, rouhittu
0,5tlSuola
1ruukkuTuore basilika
1dlRastettu parmesaanjuusto
  1. Kiehauta gnocchit ohjeen mukaan ja valuta.
  2. Ruskista gnocchit pikaisesti paistinpannulla ja nosta sivuun.
  3. Lisää paistinpannulle pilkotut punasipuli, siivutetut Närpiön suippopaprika ja Närpiön Favorino tomaatit ja kuullota muutama minuutti.
  4. Lisää suola ja mustapippuri.
  5. Kaada sekaan gnocchit ja anna vielä maustua muutama minuutti.
  6. Viimeistele tuoreella basilikalla ja parmesaanilla.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.