Papu-nachopelti
Nachopelti on täydellinen illanistujaisiin! Värikäs ja puoleensavetävä nopea pikkusuolainen. Tarjoile vaikka smetanan ja tacokastikkeen kera.
300g | Nacholastu |
200g | Kidneypapu, kypsä |
2rkl | Tacomausteseos |
100g | Salsakastike |
100g | Cheddarjuustokastike |
1kpl | Närpiön Vihanneksen kurkku |
2kpl | Närpiön Vihanneksen punainen chili |
1ras | Närpiön Vihanneksen Dunne tomaatti |
150g | Juustoraaste |
1ruukku | Korianteri |
- Aseta uuni 160 asteeseen.
- Kuumenna paistinpannu.
- Lisää pannulle pavut, mausteseos ja 1 dl vettä.
- Hauduta neste pois.
- Levitä nachot leivinpaperoidulle uunipellille.
- Laita nachojen päälle tasaisesti papuja, salsakastiketta ja cheddarjuustokastiketta.
- Laita vielä puolet chilistä, kurkusta ja Dunne tomaateista pellille.
- Ripottele juustoraaste kaiken päälle.
- Paista uunissa 10-15 minuuttia, kunnes juusto on gratinoitunut.
- Ennen tarjoilua lisää päälle loput kasviksista ja tuore korianteri.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.