Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla
Kevyet parsakaalipihvit maukkaalla juustolla ja rapealla paprikalla.

250g | Parsakaalia |
1kpl | Närpiön Vihanneksen keltaista paprikaa |
4kpl | Valkosipulinkynttä |
1kpl | Keltainen sipuli |
4kpl | Kananmunaa |
150g | Vapaavalintaista juustoraastetta |
0,5dl | Kaurahiutaleita |
1mm | Mustapippuria |
1,5tl | Suolaa |
- Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
- Revi parsakaali karkeasti, vaihtoehtoisesti käytä tehosekoitinta.
- Leikkaa paprika pieniksi paloiksi.
- Kuori ja pienennä sipuli ja valkosipuli.
- Laita kaikki kulhoon ja sekoita.
- Lisää kananmuna, juustoraaste, kaurahiutaleet, suola ja pippuri.
- Sekoita hyvin ja anna seistä n 5 minuuttia.
- Aseta pellille leivinpaperi ja muotoile 12 pihviä taikinasta.
- Paista uunissa 20 minuuttia.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.