Pasta peperonata
Namia! Näin helposti voi tehdä täyttävän makuelämyksen. Keitettyä omavalinteista pastaa joka sekoitetaan maittavalla kastikkeella jossa kotimaista suippopaprikaa.

500g | Pasta |
3rkl | Oliiviöljy |
4kpl | Närpiön Vihanneksen suippopaprika |
2kpl | Sipuli |
400g | Tomaattimurska |
1tl | Mustapippuri |
2tl | Suola |
2tl | Sokeri |
1ruukku | Tuore basilika |
50g | Parmesaanjuusto |
- Valmista kastike kuumentamalla iso paistinpannu.
- Lisää pannulle oliiviöljy, hienonnettu keltasipuli ja suikaloitu suippopaprika.
- Kuullota pari minuuttia.
- Lisää joukkoon tomaattimurska, mustapippuri, suola ja sokeri.
- Keittele miedolla lämmöllä kastikkeeksi.
- Keitä pasta paketin ohjeiden mukaan.
- Sekoita pasta ja kastike.
- Tarjoile tuoreen basilikan ja raastetun parmesaanijuuston kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.