Kasvisreseptit

Pehmeä smetanariisilaatikko

Smetanariisilaatikko auttaa kiireisen arjen hallinnassa - tämä maistuu myös mikrossa lämmitettynä vielä kolmantena päivänä. Smetana tuo riisiin pehmeän ja syvän maun. Riisin lajiketta vaihtamalla saat rakenteeseen vaihtelua.
(0)
Tulosta
3dlRiisiä
3kplNärpiön Vihanneksen Suippopaprikaa
1,25dlSmetanaa
1isoSipuli
1tlSuolaa
Mustapippuria
1dlJuustoraastetta
  1. Kuullota sipuli ja paprikat.
  2. Keitä riisi kypsäksi.
  3. Yhdistä kaikki aineet.
  4. Muista voidella uunivuoka, ennen kuin kaadat seoksen siihen.
  5. Ripottele juustoraastetta pinnalle (sunnuntaisin).
  6. Uuniin puoleksi tunniksi 200 asteeseen.
PM
:Päivi Mathlin
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Kopioi linkki
Tulosta
Tulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin.