Pehmeä smetanariisilaatikko
Smetanariisilaatikko auttaa kiireisen arjen hallinnassa - tämä maistuu myös mikrossa lämmitettynä vielä kolmantena päivänä. Smetana tuo riisiin pehmeän ja syvän maun. Riisin lajiketta vaihtamalla saat rakenteeseen vaihtelua.

3dl | Riisiä |
3kpl | Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa |
1,25dl | Smetanaa |
1iso | Sipuli |
1tl | Suolaa |
Mustapippuria | |
1dl | Juustoraastetta |
- Kuullota sipuli ja paprikat.
- Keitä riisi kypsäksi.
- Yhdistä kaikki aineet.
- Muista voidella uunivuoka, ennen kuin kaadat seoksen siihen.
- Ripottele juustoraastetta pinnalle (sunnuntaisin).
- Uuniin puoleksi tunniksi 200 asteeseen.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.