Kasvisreseptit

Pehmeä smetanariisilaatikko

Smetanariisilaatikko auttaa kiireisen arjen hallinnassa - tämä maistuu myös mikrossa lämmitettynä vielä kolmantena päivänä. Smetana tuo riisiin pehmeän ja syvän maun. Riisin lajiketta vaihtamalla saat rakenteeseen vaihtelua.
(0)
(682)
Ainesosat
Tulosta
3dlRiisiä
3kplNärpiön Vihanneksen Suippopaprikaa
1,25dlSmetanaa
1isoSipuli
1tlSuolaa
Mustapippuria
1dlJuustoraastetta
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji
Pääruoat
Erikoisruokavalio
Gluteeniton
Kananmunaton
Kausi
Arkiruoka
Kesä
Satokausi
Vaikeusaste
Helppo ja nopea
Valmistusaika
Yli 60 min
Tee näin:
  1. Kuullota sipuli ja paprikat.
  2. Keitä riisi kypsäksi.
  3. Yhdistä kaikki aineet.
  4. Muista voidella uunivuoka, ennen kuin kaadat seoksen siihen.
  5. Ripottele juustoraastetta pinnalle (sunnuntaisin).
  6. Uuniin puoleksi tunniksi 200 asteeseen.
PM
Kokkisi oli:Päivi MathlinSeuraa kokkia
Jaa
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.