Pehmeä smetanariisilaatikko
Smetanariisilaatikko auttaa kiireisen arjen hallinnassa - tämä maistuu myös mikrossa lämmitettynä vielä kolmantena päivänä. Smetana tuo riisiin pehmeän ja syvän maun. Riisin lajiketta vaihtamalla saat rakenteeseen vaihtelua.

Ainesosat
3dl | Riisiä |
3kpl | Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa |
1,25dl | Smetanaa |
1iso | Sipuli |
1tl | Suolaa |
Mustapippuria | |
1dl | Juustoraastetta |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Pääruoat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton |
Kausi | Arkiruoka Kesä Satokausi |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Yli 60 min |
Tee näin:
- Kuullota sipuli ja paprikat.
- Keitä riisi kypsäksi.
- Yhdistä kaikki aineet.
- Muista voidella uunivuoka, ennen kuin kaadat seoksen siihen.
- Ripottele juustoraastetta pinnalle (sunnuntaisin).
- Uuniin puoleksi tunniksi 200 asteeseen.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.