Kasvisreseptit

Persilja-valkosipuliöljy

Voidaan käyttää kastikkeena ja ruokien mausteena, jos haluaa täydentää ruoan makua valkosipulilla.
(0)
(949)
Tulosta
1pussiTuoretta persiljaa (30g)
2kpl Solo valkosipulinkynttä, tai 6-8 tavallista
1tlSuolaa
1tlSokeria
4dlRypsiöljyä
Mustapippuria
  1. Kuori valkosipuli ja leikkaa lohkoiksi.
  2. Laita kaikki ainekset sauvasekoittinen kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Öljy on aika vahva jos maistat sitä heti, joten anna seistä jääkaapissa muutaman tunnin ennen käyttöä.
  3. Säilytetään jääkaapissa.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.