Pinaatti-sinihomejuustopasta
Tämä resepti syntyi alun perin jääkaapin ja pakastimen viimeisistä aineksista ennen lomalle lähtöä ja se yllätti perheemme iloisesti ja on siitä asti kuulunut repertuaariimme. Parhaimmillaan pasta on tuoreena parmesaaniraasteen kanssa hyvässä seurassa nautittuna.
500g | Spaghettia tai tagliatellea |
0,2g | Sinihomejuustoa (ei kevytsinihomejuustoa) |
0,2g | Creme fraichea |
1-2kpl | Sipulia |
500g | Pinaattia tai nokkosta |
Rypsiöljyä | |
Vettä | |
Parmesaaniraastetta |
- Laita pastan keitinvesi kiehumaan.
- Kastike syntyy keitinveden lämmetessä ja pastan kiehuessa mikäli käytät pakastettua pinaattia tai nokkosta.
- Kuori ja pilko sipuli.
- Kuullota se pannulla rypsiöljyssä.
- Mikäli käytät pakastettua pinaattia tai nokkosta sulata se esimerkiksi mikrossa tai lämpimässä vesihauteessa.
- Mikäli käytät tuoretta pinaattia tai nokkosta pilko ja ryöppää se vedessä ennen ruoanvalmistuksen alkua.
- Leikkaa homejuusto paloiksi.
- Kun sipulit ovat läpikuultavia lisää pinaatti tai nokkonen, sinihomejuustomurut ja creme fraiche pannulla.
- Sekoita ja anna hautua hetken miedolla lämmöllä.
- Kun pasta on valmista valuta siitä vesi.
- Sekoita kastike pastan sekaan.
- Tarjoile parmesaaniraasteen kanssa.
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.