Pinaattiletut
Nämä pinaattiletut sopivat erityisesti maidotonta ja gluteenitonta ruokavaliota noudattaville ja ovat mainiota arkiruokaa!

Ainesosat
| 3dl | Kauramaito |
| 2kpl | Kananmuna |
| 150g | Pakastepinaatti |
| 0,5dl | Rypsiöljy |
| 2dl | Glut. vaalea jauhoseos |
| 0,5tl | Suola |
Annosta
Tee näin:
- Sulata pakastepinaatti
- Lisää kulhoon ensin munat ja riko niiden rakenne
- Lisää seuraavaksi maito, suola, pinaatti ja öljy
- Lisää lopuksi jauhoseos pienissä erissä vispilällä selittäen, vältä paakkuja
- Anna taikinan turvota ja tekeytyä 15-30min
- Paista letut paistinpannulla
Uusia ideoita. Uusia makuja. Reseptit, joita et halua ohittaa.
Löydä makuja, jotka yllättävät - kasvisreseptejä ja kauden vinkkejä, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskempaa. Kaksi kertaa kuussa, suoraan sähköpostiisi.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.






