Quesadilla kikherneillä ja paprikalla
Helppo vegaaninen annos jonka voi valmistella ennen vieraiden tuloa ja valmistaa nopeasti kun paikalla saadakseen tuoretta ja raikasta ruokaa.

Ainesosat
2kpl | Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa |
1rkl | Oliiviöljyä |
1purkki | Esikeitettyjä kikherneitä (230 g) |
1ruukku | Korianteria |
10pisaraa | Tabascoa |
3rkl | Vegaaninen majoneesi |
8 | Keskikokoista pehmeää tortillaa |
1dl | Oliiviöljyä |
Suolaa ja mustapippuria |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Pääruoat Välipalat |
Erikoisruokavalio | Kananmunaton Laktoositon Maidoton Vegaaninen |
Kausi | Arkiruoka Juhla Kesä Satokausi Vappu |
Vaikeusaste | Helppo ja nopea |
Valmistusaika | Alle 30 min |
Valmistustapa | Paistettu Sekoitettu Uunissa Voidaan esivalmistella |
Tee näin:
- Puolita suippopaprikat pituussuunnassa ja poista siemenkota.
- Voitele käyttäen 1 rkl oliiviöljyä ja grillaa 225 asteisessa uunissa 8-10 minuuttia.
- Anna jäähtyä.
- Murskaa 1 purkki esikeitettyjä kikherneitä.
- Leikkaa grillatut paprikat, leikkaa korianteri hienoksi ja sekoita kikherneiden pariin.
- Lisää majoneesi, tabasco, suola ja mustapippuri ja sekoita tasaiseksi massaksi.
- Jaa massa tasan 4:lle tortillalle, peitä 4:llä jäljellä olevalla tortillalla ja paina massaan kiinni.
- Voitele lämmin paistinpannu oliiviöljyllä ja paista tortillat n. 1 minuutin per puoli niin että saavat hienon paistinpinnan.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.