Riisinuudeliwokkia
Vegaaniruokaa uunivuolla koko perheelle!

Ainesosat
250g | Parsaa |
100g | Broccoliinia |
200g | Kukkakaalia |
250g | Paprikaa |
Suolaa | |
Mustapippuria | |
3rkl | Rapsiöljyä |
3rkl | Aasialaista kasvisfondia |
1tl | Harissaa |
Tarjoiluun: | |
Kevätsipulia | |
Timjamia, hienonnettua |
Annosta
Kategoriat
Ruokalaji | Pääruoat Välipalat |
Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon Maidoton Vegaaninen |
Kausi | Arkiruoka Juhla |
Vaikeusaste | Helppo |
Valmistusaika | Yli 60 min 30-60 min |
Valmistustapa | Keitetty Uunissa |
Tee näin:
- Aseta uuni 250 asteeseen.
- Pese vihannekset.
- Leikkaa parsa, broccoliini, porkkana ja paprika sauvoiksi, kukkakaali kimpuiksi, jotka sen jälkeen leikataan viipaleiksi.
- Jaa kahdelle uunipellille niin että vihannekset eivät ole päällekkäin.
- Sekoita yhteen öljy, aasialainen kasvisfondi ja harissa kulhoon, levitä molempien peltien kaikille vihanneksille.
- Mausta pippurilla ja suolalla, sekoita niin että mausteet levittyvät tasaisesti.
- Paista ilmakiertouunissa 10-12 minuuttia.
- Keitä sillä aikaa vemicelli nuudelit suolatussa vedessä pakkauksen ohjeiden mukaan.
- Aseta vihannekset ja nuudelit kerroksittain, vihanneksia päällimmäisenä, laita päälle kevätsipuli renkaita ja hienonnettu timjami.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.