Sesam-kurkkuwok
Tarjoile riisin, tai nuudelien kanssa.

Ainesosat
| 2kpl | Närpiön Vihanneksen Kurkkua |
| 1kpl | Parsakaalia, nuppuja |
| 2kpl | Keltasipulia |
| 3dl | Teriyakikastiketta |
| 1dl | Seesaminsiemeniä |
| 1kpl | Närpiön Vihanneksen chili |
| 0,5dl | Rypsiöljyä, paistamiseen |
Annosta
Kategoriat
| Ruokalaji | Pääruoat |
| Erikoisruokavalio | Gluteeniton Kananmunaton Laktoositon Maidoton Vegaaninen |
| Kausi | Arkiruoka Juhla Kesä Satokausi Vappu |
| Vaikeusaste | Helppo |
| Valmistusaika | 30-60 min |
| Valmistustapa | Paistettu |
Tee näin:
- Kuori kurkut.
- Halkaise kurkut pitkittäin.
- Raavi lusikalla keskusta pois.
- Viipaloi kurkun kova osuus.
- Lämmitä paistinpannu kuumaksi.
- Lisää rypsiöljy ja leikatut kasvikset.
- Freesaa nopeasti.
- Lisää joukkoon teriyakikastike ja seesaminsiemenet.
- Tarjoile riisin, tai nuudelien kanssa.
Uusia ideoita. Uusia makuja. Reseptit, joita et halua ohittaa.
Löydä makuja, jotka yllättävät - kasvisreseptejä ja kauden vinkkejä, jotka tekevät ruoanlaitosta hauskempaa. Kaksi kertaa kuussa, suoraan sähköpostiisi.
Katso lisää reseptejä
Vinkkaa paras kasvisreseptisi
Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.
Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.







